La Web dels Gegants de Mataró

La Web dels Gegants de MataróVisitants Totals : 1.627.704
Usuaris Conectats : 11


Carnestoltes de Les Aigües

www.gegantsmataro.cat

Nom: Carnestoltes de Les Aigües
Entitat: CEE Les Aigües
Barri: Cerdanyola

Constructor: Alumnes i mestres del CEE Les Aigües

Any: Carnaval 2004

Aquesta figura de Carnestoltes es va construir pel Carnaval de 2004 amb tot l'entusiasme del personal docent i l'alumnat de l'Escola d'Educació Especial Les Aigües, de caire comarcal.

És un gegant de tipus pal i, tot i que en un principi havia de destruïr-se i passar a millor vida, es va acordar deixar-lo definitivament a l'escola i aprofitar-lo pels carnavals dels cursos venidors.

Aquest rei dels pocasoltes té la particularitat i originalitat de dur ulleres, cosa que el fa més simpàtic i li dóna un toc intel·lectual així com un fort caràcter, difícil d'igualar.

Com a curiosotat dir que es varen fer uns murals durant el carnaval de 2004 amb retalls de revistes per tota l'escola amb les cares de personatges famosos als quals els alumnes els pintaven ulleres a sobre.

Durant el carnaval de 2005 dedicat als contes i al món de fantasia que els envolta i concretament, durant la rua de divendres que van dur a terme les Escoles Les Aigües i Camí del Cros, el gegant va tornar a sortir igual que el deixaren l'any passat, fet que el diferencia d'altres carnestoltes sense suc ni bruc que corren per les escoles.


© LA WEB DELS GEGANTS DE MATARÓ
www.gegantsmataro.cat
Darreres sortides en les que ha participat

05/02/2005 - Carnaval 2005 (Sortides Varies)
© LA WEB DELS GEGANTS DE MATARÓ
www.gegantsmataro.cat