La Web dels Gegants de Mataró

La Web dels Gegants de MataróVisitants Totals : 1.642.595
Usuaris Conectats : 12


Els culpables de tot el bo i dolent d'aquest web som principalment nosaltres dos:

Toni         Coral

Antoni M. Braza

Hola, sóc en Toni, vaig néixer a les 9 del matí d'un dilluns d'ara fa uns quants anys a la ciutat de Mataró, concretament el 15 de juny de 1970.

Com ja podeu imaginar per les fotos (suposo que ja us heu adonat que sóc el de la dreta), m'agrada la muntanya i la natura en general, sobretot per la pau que inspira i la sensació de llibertat.

Altres hobis que tinc són la música (de tot en general i Hard Rock, en particular), la literatura (de tot també, i en particular les històries de misteri, aventures i un nom: Stephen King), la poesia (més escriure que llegir), la vexil·lologia (tinc milers i milers de banderes recopilades de tot el món), el ciclisme (encara que el tingui una mica oblidat actualment), el cinema, la geografia i la història (això ajuda quan jugo al Trivial), l'astronomia (tot un món per descobrir), les matemàtiques i la física (de fet, sóc Diplomat en Estadística per la Universitat de Barcelona), l'informàtica (també, de fet he treballat com a programador durant molts anys), recopilar dades diverses (i quan dic diverses, vull dir molt diverses: de països, ciutats, esports, esportistes, fruites, divinitats, religions, animals, noms, jocs (cartes, daus, taula), biografies, etc, etc, etc .... tot això també ajuda a guanyar al Trivial) i finalment, el fabulós món dels gegants.

Ja de ben petit anava amb els meus pares o la meva tieta a les trobades de gegants, sobretot a les que feien a les rodalies de Mataró, perquè aquí, en aquella època, se'n feien ben poques (raó: Geganters de Mataró), i ja de més gran, em vaig fer amb una càmera de fotos i vaig començar a fotografiar-los, però no va ser fins l'any 1994, quan vaig conèixer la Coral, quan m'hi vaig, o millor dit, ens hi vam posar més en serio, i vam anar coneixent d'altres persones també apassionades per aquest món i, com passa en tot, amb algunes vam fer amistat i amb d'altres no tanta.

Bé, de moment això és tot respecte la meva vida i les meves aficions, si voleu saber alguna cosa més o si teniu alguna dada que volgueu compartir amb nosaltres, només ens heu d'escriure un e-mail

Adéu !
Coral Mas

Aquí em teniu! Sóc la Coral i, juntament amb en Toni, he dissenyat i creat aquest web dedicat als gegants de Mataró.

El 14 de febrer de 1972, vaig néixer a Mataró, i des de llavors han estat centenars les experiències viscudes però, a manera de resum us diré que...

Sóc pedagoga i, tot i que he realitzat feines diverses, sobretot de tipus sòcioeducatives, lúdiques, formatives i d'orientació i inserció laboral, actualment treballo al Patronat Municipal de Cultura de Mataró, com a Auxiliar Administrativa i d'Informació.

M'agrada l'excursionisme així com visitar pobles i llocs d'interès en general i, aquesta afició pel món geganter, ha estat l'excusa perfecte per a conèixer desenes i desenes de municipis de Catalunya i d'arreu.

Disfruto molt pujant muntanyes, però no em faria res endinsar-me en una petita però feréstaga cala, d'aquestes que hi ha mig perdudes per la Costa Brava o refugiar-me en alguns poblets d'aquests que encara ens mostren els seus rastres medievals.

També m'agrada la lectura, la música, l'esport, i organitzar tot tipus d'activitats (festes, viatges,...). No s'escapa l'interès per les col·leccions, sobretot les dels gegants, les de cartes de restaurant,... i altres ja més conegudes com plaques de cava, monedes,...

Fins aviat!Volem agraïr la col·laboració de totes aquelles persones que, a títol individual o com a representants d'entitats han aportat informació i imatges per fer possible La Web dels Geganrs de Mataró, i molt especialment als nostres companys

Jordi Miralles - Àgata Solà - Jan Portet